Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Ketjap recept
Ajam Ketjap recept

Ajam Ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding: Kip bakken in olie tot bijna gaar. Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper deze fijn. Wrijf in een vijzel de ui, knoflook, wat zout en de sambal fijn. Verhit wat olie in een wok en fruit hierin het ui-knoflookmengsel eventjes. Voeg dan het water, suiker, ketjap, bouillonblok en citroensap toe. Breng dit aan de kook en laat dit een paar minuten koken. Doe dan de kip erbij en laat dit 1520 minuten zachtjes sudderen tot de massa er olieachtig uitziet. Wel af en toe roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ajam ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven