Mihoen Ajam Bawang (Mihoen met kip en ui)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ajam bawang recepten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in kleine blokjes.
Snipper de fijn.
Maak de zoals aangegeven op de verpakking.
Laat de goed uitlekken in een vergiet.
Bak de in wat met de , en wat . - Als de kip filet bruin begint te worden, voeg dan de en de tauco bij het geheel en schep alles goed door.
Als de glazig beginnen te worden, voeg dan de bouillon, en de toe. - Laat alles ca.
- voor 5 minuten zachtjes doorkoken.
- Maak een papje van de en wat en bindt het vocht hiermee.
Als de saus is gebonden de toevoegen en goed doorscheppen. - Eventueel garneren met wat gesnipperde bosuitjes.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje, sambal oelek, olie
- bouillonblokje en sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- bouillonblokje en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1166 kcal | 58% | 4664 kcal |
Vetten | 16 g. | 22% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |