Ajam Ketjap

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok

Bereidingswijze

  1. Bereiding:
  2. Kip bakken in tot bijna gaar.
  3. Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper deze fijn.
  4. Wrijf in een vijzel de ui, knoflook, wat en de sambal fijn.
  5. Verhit wat in een wok en fruit hierin het ui-knoflookmengsel eventjes.
  6. Voeg dan het , suiker, ketjap, bouillonblok en toe.
  7. Breng dit aan de kook en laat dit een paar minuten koken.
  8. Doe dan de kip erbij en laat dit 15–20 minuten zachtjes sudderen tot de massa er olieachtig uitziet.
  9. Wel af en toe roeren.
25
25
25

Variaties op Ajam Ketjap

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ajam Ketjap
VariatieAantalGang
Ajam Ketjap3Gevogelte
Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)1Gevogelte
Ajam ketjap met ananas1Roerbakgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie, sambal oelek, bouillonblokje
  • sambal oelek en bouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie en bouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1025 kcal
51%4100 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ajam Ketjap