Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Opor recept
Ajam Opor recept

Ajam Opor


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de kippenpootjes af. Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze glazig. Voeg de boemboes toe en fruit deze even mee. Braad de kip in de mengesl om en om, lichtbruin. Los de assem op in water en blus het geheel hiermee. Laat de kip minimaal een half uur sudderen, voeg er de santen bij en laat de smelten. Laat de kip nogmaals minimaal een half uur sudderen. Wanneer het water is verdampt, doe er dan nog wat bij. Verwijder voor het opdienen de blaadjes, sereh en laos.

Allergenen Informatie

Voor dit ajam opor recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven