Allergie informatie: Ajam Stuffed Panas (gevulde kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele kip
- 100 gram jonge cassavebladeren
- bananenblad
- Boemboe
- 12 sjalotten
- 6 kemirienoten
- 5 centimeter sereh
- 5 rode lomboks
- 4 rode rawits
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olie
- 3 theelepels koenjit
- 2 theelepels zout
- 1 centimeter laos
- 1 centimeter djahé
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel trassi
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam stuffed panas (gevulde kip)
- Allergieen informatie