Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bebek goreng empat (pittig geroosterde eend) recept
Bebek goreng empat (pittig geroosterde eend) recept

Bebek goreng empat (pittig geroosterde eend)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de eend in 4 gelijke stukken.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de djahe en snij deze in dunne plakjes.
Meng alle ingrediŽnten voor de boemboe met elkaar in een vijzel.
Wrijf het mengsel tot een gladde kruidenpasta.
Doe de stukken eend in een kom, smeer deze in met de boemboeís en laat de eend 24 uur marineren.
Rooster de eend de volgende dag op de barbecue gaar en bruin.
Bestrijk de eend regelmatig tijdens het roosteren met de boemboe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bebek goreng empat (pittig geroosterde eend) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bebek goreng empat (pittig geroosterde eend) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • In een woord GEWELDIG!
    Jacoba gaf dit recept op 20 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven