Allergie informatie: Ajam gong pao (pittig gekruide kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 dubbele kipfilets
- 10 gedroogde Spaanse pepers
- 10 gram pinda's
- 4 teentjes knoflook
- 20 gram gember
- 4 eetlepels olie
- 6 deciliter olie (pindaolie)
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels kippenbouillon of water
- 2 eetlepels suiker
- 2 theelpels sesamolie
- 2 grote lepels rijstwijn
- 1 eiwit
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam gong pao (pittig gekruide kip)
- Allergieen informatie