Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen driehoekjes met gesmoorde spruiten recept
Kalkoen driehoekjes met gesmoorde spruiten recept

Kalkoen driehoekjes met gesmoorde spruiten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Deeg op het aanrecht uitspreiden en laten ontdooien. Spruitjes schoonmaken. Kalkoen in midden van deeg verdelen en met zout en peper bestrooien. Boursin erover verdelen en plakjes deeg er diagonaal overheen klappen. Met vork de randen goed dichtmaken en flapjes in midden van de oven in 25 min. gaar en goudbruin bakken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan margarine verhitten en ui met knoflook fruiten. Spruiten en bouillon toevoegen, de pan afdekken en spruiten in 8 min. gaar smoren. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. De spruiten over 4 borden verdelen en met pijnboompitten bestrooien. Flapjes er naast leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoen driehoekjes met gesmoorde spruiten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven