Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenfilet met druiven-frambozensaus recept
Kalkoenfilet met druiven-frambozensaus recept

Kalkoenfilet met druiven-frambozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Bestrooi de kalkoenfilets met zout. Verhit de boter in een sauspan en fruit de sjalotjes glazig. Halveer de druiven en voeg ze toe aan de sjalotjes. Laat het geheel op laag vuur pruttelen en voeg twee eetlepels water toe. Laat de saus 5 minuten inkoken en breng hem op smaak met zout. Verwarm een grillpan en bestrijk de kalkoenfilets met olijfolie. Grill de filets in 3 minuten per kant bruin en gaar. Voeg de abrikozen toe aan de saus en warm het geheel nog even goed door. Verdeel de kalkoenfilets over 4 borden en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenfilet met druiven-frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven