Allergie informatie: Kip Kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kipfilet
- 1 deciliter kippenbouillon
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 2 appels
- 1 banaan
- 100 gram witte rozijnen
- 4 bolletjes gember
- 2 eetlepels gembersap
- 4 schijven ananas
- 1 deciliter ananassap
- 1 eetlepel ketjap (benteng manis)
- 2 eetlepels kerrie
- 30 gram boter
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip kerrie
- Allergieen informatie