Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met yoghurt en olijven recept
Kip met yoghurt en olijven recept

Kip met yoghurt en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sperziebonen in een pan met kokend water in 9 minuten beetgaar koken. In de wok de olie verhitten en de kipblokjes met de knoflook en olijven in 3.5 minuten roerbakken. Intussen de schaal couscous met 425 milliliter kokend water 5 minuten laten wellen. De yoghurt door de kip roeren en het gerecht nog 2.5 minuten zachtjes doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. De koriander grof hakken en de helft door de yoghurt kip scheppen. De sperziebonen afgieten. Verdeel de couscous over 4 diepe borden en verdeel de kip met yoghurtsaus erover. De sperziebonen ernaast scheppen. De rest van de koriander hierover heen strooien.

Serveersuggesties

Wijnadvies: droge, frisse, fruitige witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip met yoghurt en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven