Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipfilet met cantharellenroom en pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de cantharellen schoon. Snijd ze eventueel kleiner.
Pel en snipper de ui.
Dep de kipfilets droog en breng op smaak met zout en peper.
Kook de pasta volgens aanwijzingen verpakking in water met wat zout.
Verhit intussen de olijfolie in een pan. Bak er de kipfilets 2.5 minuten per kant in. Neem de kipfilets uit de pan. Bak de spekblokjes knapperig in het bakvet. Bak de cantharellen en de ui 3.5 minuten mee.
Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de bloem en bak hem kort mee. Roer 250 ml water en de slagroom erdoorheen en breng aan de kook. Voeg de kipfilets toe en kook afgedekt ca. 5 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Was de peterselie en snijd hem fijn. Roer de peterselie door de saus. Breng op smaak met zout en peper. Laat de pasta uitlekken en dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met cantharellenroom en pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven