Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse kippenboutjes recept
Mexicaanse kippenboutjes recept

Mexicaanse kippenboutjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en snijd ze aan blokjes. Kook ze 15 minuten in water met zout tot ze goed gaar zijn. stamp ze fijn en voeg zout, peper, nootmuskaat, melk en de geraspte kaas toe. Wrijf de kip in met zout, peper en paprikapoeder. Pel de ui en de knoflook en snipper de ui grof. Verhit de olie in een hapjespan, voeg de ui toe en pers de knoflook erboven uit. Fruit de ui en de knoflook even aan. Leg de kippenbouten erbij en bak rondom bruin. Meng in een schaal de tomatenblokjes met het sap, tomatenpuree en chilipoeder en schenk het mengsel over de kip. Laat de kip ca. 30 minuten gaar stoven. Snijd de peterselie fijn en laat de helft ervan door de puree roeren en strooi de rest van de peterselie over de kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse kippenboutjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven