Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kippenlevers recept
Pittige kippenlevers recept

Pittige kippenlevers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kippenlevers in vier stukken.
Snijd de tomaat in blokjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Snipper de ui fijn.
Roerbak de ui, djahe en komijnzaad vijf minuten.
Doe de kippenlevers erbij en bak nog eens drie minuten.
Voeg de champignons toe en bak twee minuten.
Doe uiteindelijk de tomaat erbij, samen met het citroensap en de overgebleven specerijen en zout naar smaak en verwarm het gerecht door en door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige kippenlevers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven