Ajam pedis surabaya (pittige kip van het spit)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Kerf de poten, de kipfilets en de borst in met een scherp mes.
Neem een kopje en doe daar de in samen met de en de .
Wrijf de in met de , zeker goed in de kerven.
Neem anders meer sambal, zodat alles goed is bestreken.
Bestrooi de met , verse en .
Houd de rechtop en giet de met kruiden in de .
Neem keukengaren om de poten bij elkaar te houden.
Doe de in de oven of aan het spit op 260 °C voor 65 minuten
Kijk met 50 minuten hoe ver de is, dit omdat niet elke even groot is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kerrykip van het spit41u
-
Recept
Hidangan Ajam Pedis Caramelised (gekaramelliseerde pittige kipschotel)445m
-
Recept
Ajam Bakar Lumajang (pittige gekruide kip van de barbecue)450m
-
Recept
Gulai ajam (gestoofde pittige kip)450m
-
Recept
Ajam hati pedis (hete kippenlever)440m
-
Recept
Ajam goreng empat (pittig geroosterde kip)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal manis
- sambal manis kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal manis
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 192 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |