Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete kipfilet op z'n Frans recept
Zoete kipfilet op z'n Frans recept

Zoete kipfilet op z'n Frans


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in het midden in en vul deze met de perzik. Dat is even lastig, omdat de perziken glibberig zijn, maar het gaat. Prik de filets dicht met een satéprikker of cocktailprikkertjes. Kruid de filets met peper, zout en flink wat kerrie. Smelt de boter in de koekenpan en bak de filets rondom mooi goudbruin. Verwarm ondertussen de oven voor op ca. 150 C. Schep de filets als ze gaar zijn over in een ovenschaal en beleg ze ieder met een plak brie. Schuif de filets in de oven en laat de Brie smelten en heel lichtjes goudbruin kleuren. Snijd de 2 overgebleven halve perziken in kleine stukjes en doe ze in de pan waarin je de filets hebt gebakken. Bak de perzikken in het vet van de filets en voeg na ca. 2 á 3 minuten het sap van de perzikken toe. Wanneer dit kookt, kun je de saus binden met de maizena die je eerst even hebt aangelengd met een beetje water. Als de saus klaar is, zullen de filets ook klaar zijn Lekker bij rijst, maar ook bij gebakken aardappeltjes met een frisse salade

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoete kipfilet op z'n frans recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven