Asperges met peultjes en beenham

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Was de , schil ze en snijd de houtige uiteinden af.
    Breng de schillen en de houtige uiteinden met 1,5 liter water en wat aan de kook en kook ze 10-15 minuten, giet af en vang het kookvocht op.
  2. Breng het asperge kookvocht in een ruime pan met 1 eetlepel , 0,5 theelepel en 1,5 theelepel aan de kook.
    Kook de afhankelijk van de dikte 10-15 minuten in de pan.
    Neem de uit de pan, laat ze uitlekken en houd ze warm.
    Meet 150 milliter aspergevocht af en houd apart.
    Kook de ca. 2 minuten in het overige aspergevocht.
    Neem uit de pan en laat uitlekken.
  3. Verdeel de over de bodem van een oveschaal, leg de erop en vervolgens de plakken .
    Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
    Breng de , 150 milliliter aspergevocht en het Hollandaisepoeder al roerend aan de kook.
  4. Klop er 50 gram koude in stukjes door.
    Neem de saus van het vuur en roer er de helft van de parmezaan door.
  5. Breng op smak met en peper.
    Verdeel de saus over de groenten en ham en strooi er de rest van de parmezaan erover.
  6. Zet de schaal in de oven op een bakplaat en gratineer 10-15 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, parmezaanse kaas, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, parmezaanse kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%628 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met peultjes en beenham