Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool  met bamboe recept
Bloemkool  met bamboe recept

Bloemkool met bamboe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de chinese champignons, ontdoe ze van de steeltjes en snijd ze in reepjes. Bewaar 100 mililiter van het weekwater. Maak een sausje van sherry, sojasaus, vissaus, peper en 100 mililiter van het weekwater. Kook de bloemkool beetgaar. Verhit olie in een pan en roerbak de champignonreepjes gedurende 10 seconden. Voeg de saus toe en breng deze snel aan de kook. Voeg hierna de bloemkool en de bambooshoots toe, sudder onder voortdurend roeren nog 5 minuten en bind de saus licht met een bindmiddel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool met bamboe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven