Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolcurry met cashewnoten recept
Bloemkoolcurry met cashewnoten recept

Bloemkoolcurry met cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de bloemkoolroosjes net niet beetgaar, ongeveer 10 minuten en laat ze daarna goed uitlekken. Fruit de fijngesnipperde ui in wat olijfolie. Als deze mooi glazig is voeg dan de kerrie toe. Doe de bloemkoolroosjes er nu bij en roerbak het geheel in 4 5 minuten gaar. Tot slot de cahsewnoten er bij en even laten opwarmen. Op smaak maken met wat zout en sambal. Gaat goed samen met Basmatirijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolcurry met cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bloemkoolcurry met cashewnoten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Klinkt heerlijk, morgen gelijk proberen!
    Eef gaf dit recept op 30 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven