Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonenschotel met rundergehakt, paprika en tomaat recept
Bruine bonenschotel met rundergehakt, paprika en tomaat recept

Bruine bonenschotel met rundergehakt, paprika en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in reepjes. Pel de knoflook. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in dunne ringetjes. Laat de bruine bonen uitlekken. Verhit een braadpan en bak het gehakt rul. Voeg de sjalotjes met paprika's toe en bak het al roerend 5 minuten mee. Pers de knoflook er boven uit en voeg de peper toe. Laat het geheel op laag vuur 5 minuten meebakken. Voeg de tomatenblokjes met sap al roerend toe. Breng het geheel aan de kok en laat het op laag vuur 20 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de bruine bonen toe en warm ze in de saus mee. Serveer het gerecht met geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruine bonenschotel met rundergehakt, paprika en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bruine bonenschotel met rundergehakt, paprika en tomaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit recept voor 4 personen? Of alles hier voor 4 personen?
    Mina gaf dit recept op 30 juli 2015 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven