Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken witlof recept
Gebakken witlof recept

Gebakken witlof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de witlof schoon, haal aan de onderkant het bittere deel eruit. Kook nu de witlof gaar in water. Laat deze uitlekken op een vergiet. In de koekepan de boter lichtbruin worden. Leg de witlof erin, strooi op de bovenkant de paneermeel. Als de onderkant al goudbruin kleurt, deze omdraaien. Zorg er voor dat het rondom mooi bruin wordt. Serveer dit met gekookte aardappelen en vlees naar keuze. Dit recept is uit West Zeeuws Vlaanderen en nog steeds bij vele eters bij mij aan tafel onbekend. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven