Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magere zomerschotel met asperges en gerookte zalm recept
Magere zomerschotel met asperges en gerookte zalm recept

Magere zomerschotel met asperges en gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in 15 minuten gaar in gezouten water. Giet ze goed af. Snijd de harde onderkanten van de asperges, schil ze en kook de asperges in gezouten water in ca. 3 - 4 minuten beetgaar. Giet ze goed af. Meng de gehakte dille door de créme fraiche en breng op smaak met peper en zout. Schik de asperges op de borden en leg er de plakjes zalm op. Maal er een beetje peper over en garneer met de dille. Leg de aardappelen op de borden en serveer met de op smaak gebrachte créme fraiche.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit magere zomerschotel met asperges en gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven