Schil de van boven naar beneden (boven dun en dikker beneden), en snijd ongeveer 2 cm.
van de onderkant eraf.
Kook dit ongeveer 25 tot 30 minuten tot ze gaar zijn.
Laat ze goed uitlekken.
Zeef het kookvocht.
Leg de plakken ham naast elkaar en strooi er en over.
Verdeel de erover en rol de plakken ham op.
Leg ze in een beboterde schaal.
Smelt 25 gram en roer er de door.
Blijf zolang roeren tot een gladde massa.
Schenk er langzaam, onder voortduren roeren, de erbij.
Blijf roeren tot een dikke saus.
Schenk er vervolgens, ook langzaam en ook onder voortdurend roeren, nog zoveel van het gezeefde kookvocht bij tot de saus de gewenste dikte heeft verkregen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter, kaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, kaas, kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter, melk, kaas, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.