Raapstelenstamppot met katenspek en bosui

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Worteltjes van snijden.
  2. wassen, droog slaan en in reepjes snijden.
  3. In pan 1/2 liter water aan de kook brengen.
  4. schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
  5. in reepjes snijden.
  6. Spek in droge koekenpan al omscheppend verwarmen.
  7. Al roerend aardappelpureepoeder aan kokend water toevoegen.
  8. Blijven roeren tot smeuïge puree ontstaat.
  9. Roomkaas en spek door puree roeren.
  10. en bosui erdoor scheppen.
  11. Stamppot al roerende zachtjes verwarmen.
  12. Op smaak brengen met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in aardappelpuree en roomkaas met knoflook
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomkaas met knoflook
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Raapstelenstamppot met katenspek en bosui heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik ga vanavond de stampot raapstelen maken en doe er ook enkele lenteuitjes in(geen room of kaas). Op smaak maken met wat zout, peper en eventueel snufje nootmuskaat. Als garnering enkele groene baby ... Lees reactie
Else van Luxzenburg 1 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
136 kcal
6%544 kcal
Vetten
9 g.
12%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Raapstelenstamppot met katenspek en bosui