Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer met Chinese kool recept
Sajoer met Chinese kool recept

Sajoer met Chinese kool


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Montignac-tip: indien u dit gerecht als koolhydraatmaaltijd bereidt, dan geen olie gebruiken maar een pan of wok met anti-aanbaklaag of gebruik een bakvel. Snijd de ui in vieren. Maak de ui en knoflook fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel circa 3 minuten. Voeg dan de sambal, laospoeder en bouillon toe. Roer alles goed door en breng dit aan de kook. Voeg de Chinese kool toe en laat het geheel nog circa 5 minuten zachtjes koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer met chinese kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven