Sajoer tjampoer 2
- Herkomst Indonesie
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Sajoer tjampoer2 recepten
- Bereiden
- Kookboek van gdamwijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Fruit de uien samen met de kruiden in .
- Voeg er en groenten aan toe en laat de groenten halfgaar koken.
- Maak het geheel af met mix.
- Tenslotte laat u alles nog een 2 minuten doorwarmen.
- Lekker bij een rijsttafel.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sajoer met eieren430m
-
Recept
Sajoer Kerrie Betawi435m
-
Recept
Sajoer kool met spekjes430m
-
Recept
Kare Tjampoer445m
-
Recept
Atjar Tjampoer Bandung430m
-
Recept
Sajoer Lodeh 1455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon, olie, sambal oelek
- bouillon en sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 183 kcal | 9% | 366 kcal |
Vetten | 11 g. | 15% | 22 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 22 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |