Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonensalade recept
Sperziebonensalade recept

Sperziebonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uitjes in fijne ringen en leg ze 10 minuten in een beetje azijn. Was en punt de sperziebonen en kook ze 10 minuten in kokend zout water. Als de sperziebonen beetgaar zijn, giet ze dan af en laat ze afkoelen. Doe ze in een schaal met de uitgelekte uienringen en bestrooi ze met de amandelen. Breng de salade vlak voor het serveren op smaak met een vinaigrette gemaakt met 1 eetlepel azijn, snufje zout en circa 50 mililiter olijfolie. Maak het af met royaal vers gemalen peper en dien het meteen op.

Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sperziebonensalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker!
    Nina gaf dit recept op 21 november 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven