Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarisch gevulde paprika's recept
Vegetarisch gevulde paprika's recept

Vegetarisch gevulde paprika's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder het kapje van de paprika. Snijd de paprika overlangs middendoor en verwijder de zaadlijsten. Leg de 2 halve paprika’s op een vuurvast bord of schaaltje en zet ze in de oven. Laat daar 1 5 minuten garen. Zet tot slot de grill aan en laat nog 5 minuten grillen. Plaats daarbij de paprika vlak onder de grill maar let op dat hij niet verbrandt. Snijd ondertussen je soepgroenten klein of gebruik kant-en-klare van de groenteboer. Zet de soepgroenten op in royaal water en kook ze 6 minuten af. Giet het water af en bewaar dat eventueel voor een groentensoepje. Doe de afgekookte soepgroenten in een anti-aanbak pannetje. Voeg de tomaten-basilicumsaus toe, de tabasco en de kaas. Laat goed doorwarmen op niet te hoog vuur. Blijf regelmatig roeren om aanbakken te voorkomen. Neem de halve paprika’s uit de oven. Leg ze op voorverwarmde borden en schep er het groetenmengsel in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarisch gevulde paprika's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven