Kook de schoongemaakte uien in de zo'n 30 minuten.
Giet ze af en vang de op.
Laat afkoelen.
Dan de truc:
Druk met twee duimen vanaf de onderkant de inhoud eruit.
Maak het naar eigen smaak aan met ook de gesnipperde selderij(2 eetlepels), stukje gesnipperde paprika(0.5) en de gesnipperde ui(1 stuk) en 1 a 2 handjes gekookte rijst(1 stuk).
Vul de uien of paprika(0.5)'s(4) hiermee lekker vol.
Zet ze in een ovenschaal met een laagje bouillon(1 stuk) en een eetlepel olijfolie(1 stuk).
Bestrooi met kaas(1 stuk), of panneermeel.
Zet ze in een voorverwarmde oven van 200 graden C. (afgedekt onder aluminiumfolie) voor 45 minuten.
Serveer met stokbrood, eigengebakken mediteraans brood, knoflookboter, knoflooksaus, schijfjes komkommer en tomaat bestrooid met Italiaanse kruiden of dille en andere spannende kruiden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
Koemelk
kaas en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
Lactose
kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bouillon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.