Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof in oven met gorganzola kaas recept
Witlof in oven met gorganzola kaas recept

Witlof in oven met gorganzola kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappels bereid je net als anders. Gewoon koken en naast het ovengerecht serveren. Oven moet voorverwarmt worden op 225 graden C. De witlof moet eerst goed gewassen worden en de blaadjes moet in tact blijven. de kern kun je weg gooien. De kook moet erover en wel 5 minuten. Je laat het uilekken, en dan draai je de kipfilet om de witlof. Je kunt het in de ovenschaal leggen. De besciamellasaus maak je zoals het erop staat met de melk. Snijd de gorganzollakaas in dunne plakjes. Je voegt vervolgens de gorganzola kaas bij de beciamellasaus. Laat het nog even mee koken, en schenk het dan over de witlof in de ovenschaal. Als alles in de schaal zit moet het 1 5 minuten nog in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof in oven met gorganzola kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven