Witlof in oven met gorganzola kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Groentegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettywest
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- De bereid je net als anders.
- Gewoon koken en naast het ovengerecht serveren.
- Oven moet voorverwarmt worden op 225 graden C.
- De moet eerst goed gewassen worden en de blaadjes moet in tact blijven.
- de kern kun je weg gooien.
- De kook moet erover en wel 5 minuten.
- Je laat het uilekken, en dan draai je de om de .
- Je kunt het in de ovenschaal leggen.
- De besciamellasaus maak je zoals het erop staat met de .
- Snijd de gorganzollakaas in dunne plakjes.
- Je voegt vervolgens de gorganzola bij de beciamellasaus.
- Laat het nog even mee koken, en schenk het dan over de in de ovenschaal.
- Als alles in de schaal zit moet het 15 minuten nog in de oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en melk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 124 kcal | 6% | 496 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |