Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bacon met kaas taart recept
Bacon met kaas taart recept

Bacon met kaas taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg in een lage ovenschaal wat bakpapier. Leg er plakken bladerdeeg in zodat de bodem niet meer te zien is. De hoeveelheid bladerdeeg is afhankelijk van formaat ovenschaal. Daar overheen de plakken bacon zodat het bladerdeeg bedekt is. Vervolgens de geraspte kaas hierover verdelen.
Klop de eieren los met een beetje melk. Giet dit vervolgens over het gerecht. Nu kan het de oven in. 180 graden 25 minuten. Het is klaar als de bovenkant licht bruin is geworden.
Let op als je de taart uit de oven haalt zal hij eerst vrij bol staan en daarna instorten, dit hoort zo.
Laat de taart goed afkoelen voordat je deze in blokjes snijdt, anders gaat het snijden moeilijk. Heerlijk om koud te eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bacon met kaas taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven