Hartige taart
- Herkomst Nieuw-zeeland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van gert-jan
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Pak een springvorm, maak die wat vet, en doe de bladerdeeglapjes in de springvorm.
Doe dan een laagje op de bodem. - En doe de groente door het losgeklopt ei en de er ook door heen.
- De spek bak je goed uit en doe je ook er door heen.
- Dan doe je het mengsel in de springvorm.
- Niet alles in een keer.
- Doe naar smaak wat reepjes er op, goed verdelen en doe dan de rest van het mengsel er in.
Wat je ook kan doen, maar dat is wel vrij zwaar, is een klein bakje slagroom er door met de en de spekjes maar maak het niet te nat. - Als je dat hebt gedaan, zet de springvorm in het midden van de oven en bak het ± 30 minuten.
- Houd het wel in de gaten de oven op 180 graden celsius te zetten.
Ook lekker om te maken
Variaties op Hartige taart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hartige taart | 10 | Voorgerechten |
Hartige taart met broccoli | 2 | Hartige taarten |
Hartige taart met paturain en mon chou | 1 | Hartige taarten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg, kaas, brie kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, brie, room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 416 kcal | 20% | 2496 kcal |
Vetten | 23 g. | 32% | 138 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 9% | 138 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |