Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon taart recept
Champignon taart recept

Champignon taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een taartvorm met bladerdeeg, en verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de champignons, ui en de ham in blokjes en bak de champignons en de ui heel even in een koekepan aan met wat boter. Klop de eieren en de room met zout, peper en de kerrie. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel de champignons, ui en de ham over de bodem. Giet dan het eimengsel er over. In 25 minuten gaar bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven