Kip-ham-prei-taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van Bnrave
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Laat het voor hartige taart ontdooien.
Dan de 4 plakjes voor hartige taart op elkaar leggen en uitrollen tot een ronde deeglap die je in de quichevorm doet. - Laat 15 min in de koelkast koelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de en snij deze in kleine blokjes en kook ze met een beetje in 5 min gaar.
Laat de smelten en smoor de in 10 minuten.
Snij intussen de in kleine stukjes en doe deze samen met de aardappelblokjes bij de en laat 5 minuten op gemiddeld vuur bakken.
Haal de quichevorm uit de koelkast en bekleed deze met bakpapier en bakvulling, 10 min in de oven bakken.
Daarna bakpapier en bakvulling verwijderen en daarna nog 10 minuten bakken in de oven.
, en aan preimengsel toevoegen en nogmaals 5 minuten goed doorwarmen. - Beetje en peper toevoegen.
fijn knippen en over gerecht strooien.
Resterende 3 blaadjes uitrollen tot ronde lap.
Haal de vorm en de oven en vul deze met het kip-- mengsel en dek deze af met de . - Besmeren met .
In 30 minuten afbakken in de oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- deeg en bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter, deeg, bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per ovenschaal | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2620 kcal | 131% | 2620 kcal |
Vetten | 129 g. | 185% | 129 g. |
Waarvan verzadigd | 3 g. | 15% | 3 g. |
Waarvan onverzadigd | 6 g. | 20% | 6 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 242 g. | 93% | 242 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |