Kip-champignon-taugé-taart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat de plakjes ontdooien.
  2. Snijd de in blokjes.
  3. Snipper de , knoflook en fijn.
  4. Verwijder de zaadjes van de 's en snijd ze in blokjes.
  5. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  6. Vet een springvorm met een doorsnede van 26 cm in met olijfolie.
  7. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de met knoflook.
  8. Voeg al roerend de 's met (uitgelekt) en kipblokjes toe en bak het geheel al roerend tot de kip gaar is.
  9. Voeg hieraan de toe.
  10. Bekleed de springvorm met het en prik gaatjes in de bodem.
  11. Strooi hierover wat .
  12. Laat het mengsel afkoelen en schep het op het deeg.
  13. Leg hierover de taugé (dus rauw).
  14. Klop de los met de crème fraîche.
  15. Giet dit over de taugé.
  16. Duw de randen van het deeg dat tegen de rand staat van het bakblik, naar binnen toe over het mengsel.
  17. Houd je wat over, maak hiervan reepjes en leg deze in rastervorm over de taart.
  18. Bak de taart in het midden van de voorverwarmde oven op 220 graden C.
  19. in 45 minuten gaar en bruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg, bouillonpoeder, paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
337 kcal
16%1348 kcal
Vetten
46 g.
66%184 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip-champignon-taugé-taart