Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige notentaart recept
Hartige notentaart recept

Hartige notentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden celsius en vet een springvorm in (20 cm doorsnede)
Schil de aardapelen en rasp ze grof.
Hak de noten fijn met een staafmixer of in de keueknachine. Meng de aardappelrasp met de noten en de ui in een kom en roer de crème fraiche erdoor.
Klop de eieren los met zout en peper en schep ze door het aardappelmengsel. Doe het mensel in de springvorm en bak de taart in de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige notentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven