Vet dan de binnenkant van de bakvorm in en bekleed deze met .
Sprenkel wat onderin (om de bodem droog te houden).
Giet de goed af en doe deze in de vorm.
Meng de , creme fraiche, eieren(2), cashewnoten(200 gram), peper & zout en een beetje melk in een kom (gebruik minder zout als de cashews al gezouten zijn) en giet dit mengsel over de broccoli(400 gram).
Vouw de randen bladerdeeg(1 pakje) naar binnen en versier de bovenkant met de afsnijsels.
Verdeel wat geraspte kaas(1 stuk)(2) over de top en bak ± 45 min op 180 graden C.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
kaas, bladerdeeg, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.