Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met kalkoen recept
Hartige taart met kalkoen recept

Hartige taart met kalkoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 °C. Bekleed een quichevorm van 22 cm met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en schroei het vlees dicht. Voeg de kerrie, de champignons en de paprika toe en bak het mengsel 3 minuten. Meng er de Monchou door en zout en peper naar smaak. Verdeel het mengsel over de bodem van de vorm. Klop het ei los met de melk en giet dit over de vulling. Bak de taart in 30 minuten krokant en gaar.

Serveersuggesties

Lekker met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met kalkoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven