Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met boursin, champignons en tagliatelle recept
Kip met boursin, champignons en tagliatelle recept

Kip met boursin, champignons en tagliatelle


Ingrediënten


514

Bereidingswijze


Snijd de uien en sjalotjes fijn, de knoflook uitknijpen, champignons in plakjes snijden en de kip in blokjes.
Doe wat olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook, uien,en sjalotjes en champignons doe er wat peper en zout bij en bak dit licht bruin.
Haal het vervolgens uit de pan en houd het even apart.
Bak nu de kip rondom bruin, doe er vervolgens 2 eetlepels bloem erdoor en nu goed snel omscheppen totdat het licht bruin wordt, blus het af met de bouillon. Gooi nu uien, champignons, sjalotjes en knoflookmengsel bij de kip. De wijn mag er nu ook bij en tot slot de boursin. Goed roeren en op een laag pitje nog even tien minuten laten pruttelen.
Kook ondertussen de tagliateli gaar, giet het af en roer het mengsel door de tagliateli.

Serveersuggesties

Lekker met witte droge wijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip met boursin, champignons en tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven