Spinazie a la Boursin
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van daphne13
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Doe het in een koekenpan, zonder boter want is al vet van zichzelf.
- Als je het bakt komt er vocht uit, doe de spinazie erbij als bijna al het vocht verdampt is en laat dit smelten (het is een diepvries product).
- Als de spinazie bijna helemaal gesmolten is doe je het pakje erbij.
- Ondertussen kookje de pasta in kokend water in een andere pan.
- Als de pasta gaar is gekookt gaat dit bij het spinazie/ mengsel en roer je dit goed door.
- Laat dat nog een paar minuten staan.
- In die paar minuten kan je de roosteren, let wel op want in het begin gaat het langzaam maar daarna verkleuren de heel snel.
- Doe het vuur uit en schep de pasta met spinazie en op het bord, doe hier (oude) geraspte over en de , de smelt nog een beetje door de warmte en dat maakt het extra lekker!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kip met boursin, champignons en tagliatelle435m
-
Recept
Kip met Boursin en champignons440m
-
Recept
Indo aardappel/gehakt koekjes met spinazie450m
-
Recept
Spinazie ovenschotel430m
-
Recept
Spinazie -aardappelen met verse roomkaas420m
-
Recept
Conchiglioni alla carne met spinazie -ricottasaus41u55m
Variaties op Spinazie a la Boursin
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Penne met zalm en spinazie á la boursin | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie a la creme kan sporen bevatten van gluten en Allergie in penne
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 167 kcal | 8% | 668 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |