Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-makreelsalade recept
Aardappel-makreelsalade recept

Aardappel-makreelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kook ze in ruim water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
Voeg na 6 minuten de broccoliroosjes toe en kook deze in 4 minuten gaar.
Kook intussen de eieren in 8- 10 minuten hard.
Verwijder het vel en de graten van de makreel en verdeel het visvlees in stukken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprikarepen in 3- 4 minuten gaar.
Haal de wok van het vuur en sprenkel de azijn over de paprika. Schep de kappertjes erdoor.
Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren.
Giet de aardappelen en de broccoli af en meng ze in een kom met het paprikamengsel en de helft van de bosui en de helft van de makreel.
Breng de salade op smaak met zout en (versgemalen) peper.
Verdeel de salade over 4 borden en verdeel de rest van de makreel en de bosui erover.
Garneer met de parten ei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-makreelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven