Aardappel-makreelsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van micons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kook ze in ruim water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
Voeg na 6 minuten de broccoliroosjes toe en kook deze in 4 minuten gaar.
Kook intussen de in 8-10 minuten hard.
Verwijder het vel en de graten van de en verdeel het visvlees in stukken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paprikarepen in 3-4 minuten gaar.
Haal de wok van het vuur en sprenkel de azijn over de . - Schep de erdoor.
Laat de schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren.
Giet de aardappelen en de af en meng ze in een kom met het paprikamengsel en de helft van de bosui en de helft van de .
Breng de salade op smaak met zout en (versgemalen) peper.
Verdeel de salade over 4 borden en verdeel de rest van de en de bosui erover.
Garneer met de parten ei.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 344 kcal | 17% | 1376 kcal |
Vetten | 11 g. | 15% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 38 g. | 14% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |