Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koolsalade met paprika en kaas recept
Koolsalade met paprika en kaas recept

Koolsalade met paprika en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Schaaf of snijd de kool in smalle reepjes. Breng de gesneden kool in water met zout aan de kook. Giet de kool af zodra deze kookt en spoel er koud water over. Halveer de paprika’s en snijd het vruchtvlees zonder zaadjes in smalle reepjes. Pel de ui en snipper deze. Schil de appel, verwijder het klokhuis en de pitjes en verdeel de appel in kleine stukjes. Verdeel de kaas in reepjes of blokjes. Bereiden: Schep de kool door de paprika, ui, appel en kaas. Meng de ananasstukjes door de salade en maak deze op smaak met peper en zout. Meng de ingrediënten voor de dressing. Rooster de geschaafde amandelen goudbruin in een droge hete koekenpan. Schep de dressing luchtig door de salade. Strooi de geroosterde amandelen erover. Serveer suggestie: Lekker met warm stokbrood. In plaats van amandelen zijn ongezouten cashewnoten ook heel lekker. Neem in plaats van gruyère belegen boerenkaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koolsalade met paprika en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven