Koolsalade met paprika en kaas

Ingrediënten

+ -
print

Voor de dressing:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
  2. Schaaf of snijd de in smalle reepjes.
  3. Breng de gesneden in water met zout aan de kook.
  4. Giet de af zodra deze kookt en spoel er koud water over.
  5. Halveer de ’s en snijd het vruchtvlees zonder zaadjes in smalle reepjes.
  6. Pel de en snipper deze.
  7. Schil de , verwijder het klokhuis en de pitjes en verdeel de in kleine stukjes.
  8. Verdeel de kaas in reepjes of blokjes.
  9. Bereiden:
  10. Schep de door de , , en kaas.
  11. Meng de door de salade en maak deze op smaak met .
  12. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  13. Rooster de geschaafde goudbruin in een droge hete koekenpan.
  14. Schep de dressing luchtig door de salade.
  15. Strooi de geroosterde erover.
  16. Serveer suggestie:
  17. Lekker met warm stokbrood.
  18. In plaats van zijn ongezouten cashewnoten ook heel lekker.
  19. Neem in plaats van gruyère belegen boerenkaas.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • brie, kwark, yoghurt, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark en yoghurt
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in brie, kwark, yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
449 kcal
22%1796 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koolsalade met paprika en kaas