Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pennesalade met ontbijtspek, mango en gegrilde achterham recept
Pennesalade met ontbijtspek, mango en gegrilde achterham recept

Pennesalade met ontbijtspek, mango en gegrilde achterham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Spoel hem af met koud water. Kook de sperziebonen in 12 minuten beetgaar. Koud afspoelen. Bak het ontbijtspek in een droge koekenpan in ca. 4 minuten knapperig. Snijd de ham in blokjes. Schil de mango en snijd hem in plakjes. Meng de veldsla met de pasta, sperziebonen, ham en mango. Bereid de saladmix met water en olie volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de dressing door de salade. Verkruimel het ontbijtspek erboven. Bestrooi de salade met de croustinos. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pennesalade met ontbijtspek, mango en gegrilde achterham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven