Pennesalade met cherrytomaatjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Pennesalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de in ringetjes.
- Halveer de .
- Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar, giet de pasta af en laat hem uitlekken.
- Meng de olie met azijn en , schenk het direct door de pasta en laat hem afkoelen.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Voeg de met en toe aan de pasta.
- Verwijder de worteltjes van de en snijd het wat kleiner.
- Verdeel de over de pennesalade.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- penne kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 460 kcal | 23% | 1840 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 74 g. | 28% | 296 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |