Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Quinoasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afgedekt 10 minuten staan. Verhit ondertussen een koekenpan zonder boter of olie en bak de spekblokjes in 6 minuten knapperig. Neem met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Kook de bevroren tuinboontjes in 8 minuten gaar. Spoel koud onder stromend water. Verwijder de lichtgroene vliesjes van de boontjes (dubbel­doppen). Verhit de olie in het achtergebleven bakvet in de koekenpan en bak de courgette 4 minuten.
Rasp de gele schil van de citroen. Pers de vrucht uit. Meng met de quinoa, spekblokjes, tuinboontjes, courgette, radijs, veldsla en peper en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit quinoasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven