Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde maaltijdsoep recept
Gevulde maaltijdsoep recept

Gevulde maaltijdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui, prei en bleekselderij fijn. Verhit de boter en fruit de groenten op halfhoog vuur tot ze zacht zijn. Schenk de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Voeg de kip toe en laat ze in 10 minuten in de soep gaar worden. Klop eidooier, room, mosterd en maizena los en verdun het mengsel met een paar eetlepels hete soep. Schenk het al roerend bij de soep en laat die licht binden. Roer voor het opdienen de selderie door de soep. N.B.: Zelf groentebouillon trekken kan ook:. Was en snijd 3 uien, 1 winterpeen, 1 prei, 3 tomaten en een halve knolselderij. Verwarm 4 eetlepels olie in een ruime pan en voeg de gesneden groenten, 3 laurierblaadjes, 3 kruidnagelen, 6 gekneusde peperkorrels, 3 teentjes knoflook en 3 theelepels zout toe. Voeg na 3 minuten bakken 3 liter water toe. Breng aan de kook en laat alles een halfuur op heel laag vuur trekken. Zeef de bouillon voor je er soep van maakt door een schone theedoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde maaltijdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven