Soto ajam

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. De kip koken in ruim water met 3 kippenboullionblokjes.
    Wanneer de kip gaar is af laten koelen en plukken in kleine reepjes.
  2. Bouillon niet weggooien!!!!!!
  3. De kip terug stoppen in de bouillon.
    in dunne ringen snijden en samen met de knoflook bakken in beetje olie.
  4. De boemboe meebakken.
    Mengsel in de bouillon stoppen en even laten doorkoken.
    De hard koken, pellen en in kleine stukjes snijden.
    De koken in de schil, stevig, pellen en in kleine stukjes snijden.
    De wassen en in dunne ringen snijden.
    De taugé wassen

    Soep serveren in een grote kom, stukjes ei, stukjes aardappel, , taugé en er bovenop doen, aan tafel.
  5. Eten met de rijst op apart bord of in de soep.
    Eet smakelijk!!
25
25
25

Variaties op Soto ajam

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Soto ajam
VariatieAantalGang
Soto Ajam4Soepen
Soto Ajam Udang1Soepen
Soto Ajam 21Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Soto ajam heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Flauwe hap En dat ondanks het koken met zakjes en pakjes. Ik had me er wel meer van voorgesteld.
17 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
70 kcal
3%560 kcal
Vetten
3 g.
4%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Soto ajam